Bevar dine tænder stærke og sunde med hjælp fra din lokale tandlæge

30 november 2020 Astrid Pedersen

De fleste af os er fra barnsben blevet belært om vigtigheden af god mundhygiejne. Det er essentielt for tændernes sundhed at disse bliver børstet og renset med tandtråd på daglig basis – og at du mindst én gang om året sætter tid af til et besøg hos din tandlæge.

Hvad kan en tandlæge gøre for mig?

Selv om du måske ikke selv mener at dine tænder eller dit tandkød fejler noget som helst er der alligevel en vis idé i at besøge tandlægen en til to gange på årlig basis.

Først og fremmest er det vigtigt at få kigget tænderne og gummerne ordentligt igennem af en specialist. En tandlæge vil kunne spotte forandringer i tænder og tandkød – i hvert fald hvis du opretholder dine årlige eller halvårlige aftaler. Derved vil tandlægen kunne identificere eventuelle dårligdomme i anmarch, og få mulighed for at sætte ind med forebyggende behandling inden tilstanden griber om sig.

På den måde kan du undgå dyre og langtrukne parodontose behandlinger, eller at skulle gennemgå en smertefuld rodbehandling fordi en syreskade har udviklet sig til karies og dernæst tandrods eller rodspids betændelse – eller måske en tandbyld.

Ved hjælp af røntgen billeder kan tandlægen hurtigt se om der skulle skjule sig ansatser til diverse sygdomme i tænder eller i tandkødet mellem dine tænder eller under tandkødsranden. Og så øger du dine chancer for at bevare dit tandsæt smukt og funktionelt livet igennem.

Hvor kan jeg finde en dygtig tandlæge i Gistrup?

Er du bosiddende i Gistrup, Klarup eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge Tandlægerne i Klarup som din faste tandlæge klinik. Hos Tandlægerne i Klarup får du en behandling som på én og samme tid er personlig og professionel – og det til aldeles rimelige priser.

Du kan læse mere om Tandlægerne i Klarup på klinikkens hjemmeside tandlaegerne-klarup.dk hvor du også kan booke tid til din første behandling.

Flere Nyheder