Bliv professionel investor eller suppler din indkomst med investeringer med et investeringskursus

08 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Der er mange mennesker, der taler om, at de har gjort en god investering, men som regel mener de bare, at de har gjort et godt køb, som de måske endda kan sælge med en fortjeneste på et tidspunkt.

Isoleret set er det da en fin investering, men så sker der jo heller ikke så meget med den investering, og det er jo ikke særligt organiseret andet end, at man har erhvervet sig en enkelt, statisk ting, der ikke vokser eller daler markant i værdi.

Nej, når vi taler om investeringer, så tænker vi på den slags, hvor man for eksempel køber eller sælger aktier af den slags, der kan svinge meget i værdi, eller man køber obligationer, skøder eller måske ender med at lægge nogle af ens penge i noget iværksætteri.

Er der ikke også noget med, at det der kryptovaluta er på vej frem – eller er det på vej tilbage?

Bliv markant klogere på investeringer på et investeringskursus 

Det er måske en karriere, du har tænkt dig at bevæge dig ned ad, og selvom man kan komme ind i den vej via mange forskellige uddannelser, så kan du også blive selvlært og vise, at erfaring og investering i faget kan være nok til at blive en af de dygtigste på feltet.

Det er her, man skal overveje sig et investeringskursus og finde det, der passer bedst til en – eller prøve forskellige af dem for at høste mest muligt viden til sig.

Måske har du ikke ligefrem aspirationer om at leve af at være investor, men du kunne godt tænke dig at supplere din indkomst med værdier fra investeringer og gøre det på et begrundet grundlag, hvor du ikke bare fagter i blinde eller lytter til råd fra andre – der heller ikke ved bedre.

Derfor kan du blive bedst muligt rustet til den karrieresti ved at tage på et investeringskursus.

Flere Nyheder