Det er tid til anstændig opførsel i et fitnessrum

27 december 2020 Anders Lundtang Hansen

Man skulle ikke tro, det var nødvendigt at tale om takt og tone i et fitnessrum ude i det offentlige nu om dage.

Hvis der er tale om et fitnessrum derhjemme, så er det selvfølgelig en helt anden sag, da du mere eller mindre selv kan bestemme og agere, som du har lyst til.
Så slipper man for alle problemerne, hvis man ikke kan styre sig, når man er ude i fitness i det offentlige, eller man netop ikke kan lide de oplevelser, man udsættes for sammen med andre mennesker derude.

For man oplever det for nogle næsten som en mobbestation, men så er der også dem, der tror, at de ejer stedet, og så er der igen dem, der tror, at de er alene derude og ikke tager hensyn til andre.

Vi skal se nærmere på alle tre (hoved)tilfælde i denne artikel, så man måske kan genkende sig selv og rette ind, eller vi kan starte en bevægelse, så det bliver bredt accepteret at sige noget til disse mennesker.

Gør deres opførsel bemærket i fitnessrummet

Den første gruppe er dem, der enten allerede ser godt ud eller har brugt langt tid i et fitnesscenter, så de ser knivskarpe ud.

De skal så have kompenseret deres flotte ydre med deres manglende indre og/eller lave selvværd, så de tager i fitnesscenteret for at finde dem, der har det svært med sig selv, lige er begyndt at træne eller måske ikke kommer der så tit.

Og så bemærkes det på den ene eller anden måde på en dårlig facon.

Nummer to gruppe er dem, som altid tror, at de har eneret til apparater, ikke flytter sig for andre, skal forrest i køen og meget mere.

Selvom de betaler samme beløb som alle andre for at være der, så tror de, at de er kongen af fitnesscenteret.

Dem sidste er dem, der netop burde lave et fitnessrum derhjemme, for det er dem, som prutter, bøvser, har for lidt tøj på og spiser ildelugtende mad, mens de er der og glemmer alt om at tage hensyn til andre.

Alle grupper skal italesættes. 

Flere Nyheder