Du behøver sådan set ikke rette dig efter en test af kontinentalsenge

26 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

Hvis du besøger sådan et sted som sovneksperterne.dk, så vil du blandt andet kunne finde test af forskellige soveprodukter, hvor man for eksempel kan finde en test over kontinentalsenge.

Og den kan du sådan set godt regne med, at den giver et revisende resultat, som du kan gå efter, når du skal vælge din næste kontinentalseng; måske vil en eventuel forhandler ligefrem blive imponeret over, at du henviser til teststedet her, eller de bruger det måske selv som et salgsfremstød!

Men der er jo ingen, der siger, at du skal rette dig efter dig det, hvis du ønsker at få en anden kontinentalseng eller måske en helt anden type af seng.

Det kan jo være fordi, at du allerede har udset dig en anden kontinentalseng, som der ikke er med i denne test, og du ved ikke, hvornår – og om – den vil komme med i sådan en test.

Det er op til dig selv, om du vil gå efter dette testresultat af en kontinentalseng

Måske har du også på forhånd set dig varm på en bestemt kontinentalseng, som der får en mellemdårlig bedømmelse i denne test – måske får den ligefrem en dårlig anmærkning!

Det kan dog betyde, at der er mange testpersoner, som der ikke har syntes om denne seng, men derfor kan den jo godt appellere til dig, for sådan er vi så forskellige.

Du kan jo også være heldig, at du får fat i en rigtig god model af denne sengetype, som der klarede sig dårlig i testen – eller måske var det endda en uheldig udgave af en model fra fabrikken, som der kom med i denne test, hvor man skulle have brugt en hel anden en.

Men der vil så nok også være en årsag til, hvis du ikke bliver glad for denne seng i længden – for testen havde advaret dig!

Flere Nyheder