En skimmelsvamptest kan føre til et besøg hos lægen

06 august 2019 Anders Lundtang Hansen
En skimmelsvamptest kan føre til et besøg hos lægen

Der er næsten ikke noget mere træls, end når man opdager, at der er skimmelsvamp hjemme hos en.

Dette kan være blevet opdaget via en skimmelsvamp test, som man har fået udført af professionelle eller selv har været i stand til at eksekvere, men at få en positiv test, er jo ikke noget positivt for ens som husejer.

Det sker forhåbentligt ikke, når man lige har købt et nyt hus, fordi ejendomsmægleren og sælgeren helst gerne skulle være med til at bevise eller afvise, om der er skimmelsvamp i ens hjem eller ej – og så kan man selv tage stilling til, om man vil overtage huset.

Man kan jo komme frem til det resultat, at skimmelsvampen er på sådan et minimalt stadie, at man hurtigt kan gøre noget ved det, og det så kun er et lille skår i ens boligdrøm.

Har man så boet i et hus i længere tid, og boligens medlemmer oplever længerevarende sygdom og måske udviser de samme symptomer, så kan man godt mistænke, at årsagen ligger i husets beskaffenhed.

Så er det med at sende familien til lægen hurtigst muligt, men man kan så samtidigt godt lave en skimmesvamptest for at se, om årsagen skulle ligge her.

Det kan jo være noget andet, der er udslagsgivende for beboernes dårligdomme, men med helbredet skal man helst ikke tage tage nogle chancer, så her er pengene givet godt ud.

Dog kan man stadig tvivle, hvad årsagen er, og man kender måske ikke til konsekvenserne ved skimmesvamp, så hvis man har levet med det længe og først opdaget det med en skimmelsvamptest, så kan det være, man først kommer til lægen bagefter.

Som så mange andre ting starter skimmelsvamp også i det minimale, hvor man næsten ikke kan måle det, men der skal heller ikke meget til, før man kan detektere det.

Flere Nyheder