Få sat din bil i stand hos din lokale mekaniker

20 december 2020 Astrid Pedersen

Ejer du og din familie et eller flere motoriserede køretøjer, er det smart at have kontakt til et lokalt autoværksted. På den måde ved I, hvor I skal henvende jer, hvis en af de firhjulede pludselig ikke vil starte, eller skal have skiftet en del.

Hos dit lokale autoværksted vil du samtidig kunne indgå en service aftale således at du er sikret pasning og pleje af din bil – og at den er sat forsvarligt i stand til at imødekomme de strenge krav til sikkerhed som skal opfyldes førend bilen kan gå fejlfrit igennem det lovpligtige syn. Og så vil du altid kunne få gode råd om bilens pleje og vedligeholdelse hos mekanikeren på dit lokale autoværksted.

Hvor finder jeg den bedste mekaniker i Svendborg?

Er du på udkig efter en dygtig mekaniker i nærheden af din bopæl i Svendborg kan du med fordel vælge Svendborg Motor Co. A/S.

Hos Svendborg Motor Co. A/S finder du, foruden et særdeles vel udstyret autoværksted, udelukkende dygtige og veluddannede auto mekanikere og service teknikere som står parat til at give din bil den mest optimale behandling. Svendborg Motor Co. A/S er et velrenommeret autoværksted i Svendborg med ry for at udføre mekaniker arbejde i høj kvalitet.

Uanset om du skal have rettet en mindre bule, fikset en total skadet bil, skiftet fra sommer til vinter dæk (eller omvendt) eller have foretaget et grundigt service eftersyn kan Svendborg Motor Co. A/S hjælpe dig. Du kan få foretaget alle standard autoværksted ydelser hos Svendborg Motor Co. A/S, som der ud over tilbyder antirust behandling og undervogns behandling samt autolakering og reparation eller udskiftning af auto glas.

Kort sagt får du alle de services du har brug for hos Svendborg Motor Co. A/S uanset din bils mærke, model eller type. Læs mere om Svendborg Motor Co. A/S på hjemmesiden svendborg-motor-co.dk

Flere Nyheder