Find et billigt webhotel med domæne

20 juni 2021 Astrid Pedersen

Skal din nystartede virksomhed have sin helt egen hjemmeside? Så kan du med stor fordel opsøge en web udbyder. Her vil du nemlig kunne få et godt tilbud på et billig webhotel og domæne.

Hvad er et webhotel?

Et webhotel er en server hvorpå du kan leje plads til din hjemmeside. Når din hjemmeside skal kunne ses af dine potentielle kunder via internettet skal det ligge på en server som har net forbindelse.

Samtidig er det en god idé at sørge for at pågældende server er beskyttet mod eksempelvis hacking og virus. Derfor bør du vælge en professionel udbyder af web hosting når du leer efter webhotel til din hjemmeside.

Hvad er et domæne?

Teknisk set er et domæne en betegnelse for din hjemmesides plads på webhotellet, med alt hvad dertil hører af email konti og databaser. Men domæne bliver også ofte forvekslet med begrebet domænenavn hvilket er årsag til at disse to ord ofte bliver brugt i flæng.

Domænenavnet er navnet på din hjemmeside – det vil sige det der kommer efter www og før .dk. Hjemmesidens domænenavn vil som regel være en version af din virksomheds navn. Hedder virksomheden således Murerfirmaet Jan Andersen vil man som regel foretrække en nem version af dette, for eksempel murer-jan.dk.

Når du skal registrere et domænenavn til din hjemmeside handler det således om at finde et domænenavn som er nemt at huske og at skrive ind i adresse feltet i en web browser.

Hvor finder jeg den bedste udbyder af billig webhotel og domæne?

Hvis du ønsker at registrere virksomhedens domænenavn samme sted som du køber webhotel til hosting af hjemmesiden kan du med fordel vælge Simply.com. Simply.com har igennem mange år – før i tiden under navnet UnoEuro – hostet websites i alle størrelser for danske virksomheder. Du kan læse mere, og bestille billig webhotel og domæne, på Simply.com.

Flere Nyheder