Foregår din diamantboring som en del af en større firmasammensætning, eller arbejder du alene?

26 juli 2019 Anders Lundtang Hansen
Foregår din diamantboring som en del af en større firmasammensætning, eller arbejder du alene?

Måske ser du dig selv som en enestående person, der som en anden Lucky Luke ridder mod solnedgangen, efter du har udført en god omgang diamantskæring eller diamantboring med dit diamantbor.

Sådan et diamantbord kan bare bore i praktisk talt de fleste materialer, hvorfor det er et vidundermiddel på linje med en unbrako-nøgle, en multi-fjernbetjening eller en universalnøgle, der kan åbne alle døre.

For hvis det kom til en kamp mellem dit diamantbor og et andet type af bor, så ville dit diamantbor nok vinde i længden.

Men alvorligt talt, så er det jo de færreste, der kører rundt alene med blot et diamantbor og udfører opgaver alene med dette redskab.

Oftest er diamantboring og diamantskæring en del af de ydelser, som der tilbydes ved et håndværkerfirma, som også udbyder mange andre ydelser, men det er da klart, at der også findes firmaer, der kun tilbyder den slags arbejde med diamanter som udgangspunkt.

Det kan være et enkelt firma, der har en chef, nogle medarbejdere, lager, firmavogn og videre, hvor de ikke er en del af en kæde, men arbejder selvstændigt, da chefen gerne vil drive sin forretning på sin egen måde end at skulle stå til ansvar for en ledelse.

Dog kan det blive smart at lade sig opsluge af en større kæde, da man så har bedre økonomisk støtte, og hvis det går trægt for en i en periode, så går det måske bedre hos andre, så man sammenlagt klarer sig godt.

I det lange løb ender man måske med at blive en del af en stor koncern eller konglomerat af selskaber og søster- og underselskaber, der laver mange andre ydelser udover bare diamantboring.

Tænk så lige, at man er nået så langt, hvor man måske vil udvide til udlandet, og det hele startede – i teorien – med en enkelt person og sit diamantbor.

Flere Nyheder