Genskab kontakten med en god fars dags gave

13 august 2021 Anders Lundtang Hansen

Du har måske længe ikke haft snakket med din far af den ene eller anden årsag, men nu føler du, det er ved at være tid til at give det et forsøg igen.

Så her tidlig sommer tager du en fridag for at besøge ham, og så opdager du også lige, at det er blevet fars dag, og så er det jo nærliggende at komme med en fars dags gave.

Men hvad skal det lige være?

Du gider ikke komme med et kikset kort, og blomster og chokolade er udelukket, for det plejer du at give din mor.

Du har ikke besøgt din far længe, så du ved heller ikke, hvad han mangler derhjemme, og nyt værktøj er måske også bare for søgt, og du gider ikke kommer med noget grinagtigt af den dårlige slags.

Så slår det dig, at du da kan komme med en gave, der kan være med til genskabe forbindelsen mellem jer!

Den fars dags gave genetablerer båndet mellem jer

Ved at komme med sådan en sej gave, som der kan være praktisk eller sjov, så kan det netop blive et samlingspunkt, som I to kan samles om og snakke om, når I mødes, hvis det nu er lidt svært at bryde isen til at starte med.

Det er også en god måde at tage fokus væk for ham, at han skal opføre sig begejstret og glad over at få en gave, hvis du hurtigt tager initiativet og viser, hvad den skal bruges til.

Det kan blive et helt dagsprojekt for jer her på fars dag, hvor I finde et område, hvor I kan bruge den her gave og fornøje jer med den, så det bliver lidt lettere at slappe af i skuldrene og kunne snakke sammen om de alvorlige ting senere.

Så bliver det meget lettere at komme forbi senere, for nu har man noget at snakke om!

Flere Nyheder