Hvorfor er det vigtigt at gå til tandlæge?

19 januar 2020 Astrid Pedersen
Hvorfor er det vigtigt at gå til tandlæge?

Der er mange gode grunde til at passe sine jævnlige tandlæge besøg. For det første er det rart at vide, at tandlægen har 100% styr på dine tænders og dit tandkøds sundheds tilstand. Dette kan du sikre ved en gang om året – eller faktisk allerhelst en gang hvert halve år – sætter dig i tandlæge stolen og gaber op, så tandlægen og tandplejeren kan undersøge din mund. På den måde kan eventuelle tilløb til alskens tand sygdomme, lidelser og andre dårligdomme konstateres i tide, således at en forebyggende behandlings plan kan blive sat i værk.

Samtidig vil du i forbindelse med disse kontrol besøg få udført en tandrensning og en dybde rensning af dine tandkøds lommer. Dette har i sig selv en forebyggende effekt, idet plak og tandsten fjernes, og vil have svært ved at bygge sig op igen, når tænderne er glatte og blanke. Som bonus får du flotte, skinnende tænder og frisk ånde, når du lader din tandlæge pudse og polere emaljen på dine bisser, og rense mellemrummene, som kan være svære at komme til med en tandbørste, ved hjælp af ultralyd.

Hvor kan jeg finde en dygtig tandlæge i Næstved?

Er du bosat på det skønne Midtsjælland – nærmere betegnet i Næstved eller omegn – og leder du efter en god tandlæge klinik, kan du med fordel tjekke Tandlægerne Dickow & Lindkær.

Hos Tandlægerne Dickow & Lindkær, som er en etableret tandlæge praksis med central beliggenhed i Næstved, vil du kunne få alle de gængse og mest almindelige tandlæge behandlinger som for eksempel tand eftersyn og rensning, tandretning og tilvirkning af bideskinner, isættelse af implantater, udtrækning eller kirurgisk fjernelse af eksempelvis visdoms tænder, reparation og fyldning af huller i tænderne samt selvfølgelig forebyggende parodontose behandling.

Du kan bestille tid til en tandlæge behandling hos Tandlægerne Dickow & Lindkær via hjemmesiden https://dltand.dk/ 

Flere Nyheder