Lad dygtige parkeringsvagter forestå opsyn med dine parkeringspladser

06 maj 2021 Astrid Pedersen

Har du brug for, at der bliver holdt bedre opsyn med dine private parkeringspladser, og ønsker du samtidig at komme uvedkommende parkering til livs? Så kan du med fordel vælge at alliere dig med et parkeringsselskab, som tilbyder parkeringskontrol ved kompetente parkeringsvagter.

Hvad laver en parkeringsvagt?

En parkeringsvagt er en særligt uddannet vagt, som er trænet i at udføre parkeringsopsyn og parkeringskontrol. Dette indebærer patruljering af parkeringspladser på alle tidspunkter af døgnet – eller hvornår du som indehaver af private parkeringspladser ønsker det.

Under sin patrulje kontrollerer parkeringsvagten de parkerede biler for at tjekke, om de har ret til at parkere på de pågældende parkeringspladser. Denne kontrol kan for eksempel ske ved hjælp af en nummerpladescanner, som sammenligner bilernes registreringsnummer med de numre, som er opgivet i den til parkeringspladserne hørende database.

Skulle parkeringsvagten komme forbi en uretmæssigt parkeret bil, har han eller hun beføjelse til at udskrive et bødeforlæg til bilens ejer. Det er det parkeringsselskab, som parkeringsvagten tilhører, som forestår inddrivelse af det skyldige beløb.

Tryghed og sikkerhed på dine parkeringspladser

Foruden denne kontrol er parkeringsvagter også med til at skabe tryghed. Forladte og tomme parkeringspladser kan virke utrygge, især hvis de har en vis størrelse, og det er efter mørkets frembrud.

Her kan en patruljerende parkeringsvagt være til stor hjælp, når det handler om at få beboere og andre brugere af parkeringspladsen til at føle sig trygge. En patruljerende parkeringsvagt kan nemlig have afskrækkende effekt ikke blot på parkeringsssyndere, men også på uvedkommende personer som kunne finde på at opholde sig i parkeringsanlægget.

Hvilke parkeringsselskaber tilbyder parkeringsservice med parkeringsvagter?

Du kan vælge at lade det danske parkeringsfirma UnoPark forestå din parkeringsløsning. Så har du nemlig mulighed for at tilvælge parkeringsopsyn og parkeringsvagter til din individuelle aftale. Du kan kontakte UnoPark via hjemmesiden https://unopark.dk/parkeringskontrol/parkeringsvagter/ for en uforpligtende dialog om dine muligheder.

Flere Nyheder