Man kan ende med at sidde fast i et legehus – pas på med det!

17 februar 2021 Anders Lundtang Hansen

Du tror måske ud fra overskriften, at vi hentyder til voksne mennesker, der tror, at de kan være så adrætte, smidige og spændstige som deres egne børn, så de begiver sig ind i et legehus, der er tiltænkt små børn, og så kommer de til at sidde fast.

Det kan da sagtens tænkes, at det sker, når voksne eksistenser forvilder sig ind sådan et sted og ikke kan dreje kroppen rundt for at finde ud igen, men det kan sådan set også sagtens være børnene, der kommer til at sidde fast.

Heldigvis bliver de fleste moderne legehuse lavet, så der er tjek på sikkerheden, og man ikke skal være bekymret som forælder, når ens børn leger i dem, om man så selv samler legehuset, eller man får det levet i hel tilstand.

Du kan skaffe dig legehuse på https://www.ude-leg.dk/9-legehuse 

Hold øje med alle vinkler i et legehus

Men på trods af hvor meget man gør, for at det ikke skal gå galt i et legehus, når man producerer det, så handler det også om, hvor voldsomt man leger i legehuset, og hvordan man bruger det, og eventuelt hvad man ellers tager ind i det.

Derfor kan man både komme til at støde kroppen ind i kanter og hjørner på leghuset, så man slår sig, eller man kan netop komme til at sidde fast.

Der findes grelle historier fra medierne, hvor sådan et uheld ligefrem har resulteret i, at et barn blev kvalt af at sidde fast og endte med at dø.

Sådan kommer det forhåbentligt ikke til at gå, når dine børn leger i moderne legehuse, men det kan være en god idé lige at “afprøve” legehuset ved at gå ind i det, når man har samlet det eller fået det hjem, så man selv kan se, hvad børnene har at gøre godt med og eventuelt skal passe på.

Flere Nyheder