Nu er der ikke længere nogen grund til at skamme sig over at bruge et joggingsæt

27 august 2021 Anders Lundtang Hansen

Med brugen af joggingsæt mener vi sådan set, at når man bruger det udover at jogge med eller dyrke anden motion.

Ellers har det derudover kun været acceptabelt, hvis man havde joggingsættet på på en campingplads, når man alligevel havde fri og kunne være sig selv.

Der er nok heller næppe mange arbejdspladser, hvor man har lov til at møde op i et joggingsæt, om man bruger uniformer eller ej – det skulle da kun være, hvis man er selvstændig og arbejder derhjemme.

For hvis man så ellers havde sådan et joggingsæt sæt på, så kunne man godt fremstå lidt fattig, hvis man viste sig offentligt, som om man ikke havde råd til at tage andre munderinger på, for et joggingsæt er oftest ret billigt.

Og det er jo behageligt at gå i, men det er ikke altid lige kønt og velaccepteret at have på – indtil nu.

Der er sket en revolution med joggingsættet

For for tiden kan man få sig et joggingsæt, som der er taget hånd om fra designeres sider, så man har udnyttet udtrykket og stofferne til fulde, så det faktisk er blevet rigtig flot at se på at have sådan et joggingsæt på.

Man bliver ikke længere betragtet som en, der ikke har noget arbejde og derfor kan gå derhjemme i joggingsæt hele dagen, eller hvor man måske bare føler sig lidt for magelig i tøjet, så man ikke gider tage andet på.

For nu er det forenet på den måde, at man har skabt flotte joggingsæt, som man kan tage på til mange anledninger, hvor det kan være alt fra, at man skal ud at spise, til at man tager på ferie – man kan endda have forskellige sæt til forskellige anledninger!

Du ender måske med at have et sæt til hver dag i ugen, så flotte som de er.

Flere Nyheder