Nyere brugte biler til salg online

05 april 2020 Astrid Pedersen
Nyere brugte biler til salg online

Står der ”ny bil” øverst på familiens ønskeliste – men kan husholdnings budgettet næppe klare udskrivningen til en fabriksny bil? Så bør I overveje at købe en brugt én af slagsen, og på den måde slippe for at skulle tage dyre lån.

Hvorfor købe brugt bil?

Måske tænker du, at der ikke er nogen idé i at købe en brugt bil. Det er jo ikke sikkert, at der er særlig mange kilometer tilbage i den – og hvad med sikkerheden? Men her skal du tænke på, at en brugt bil af nyere dato ikke nødvendigvis er et sminket lig. Faktisk var den måske oven i købet splinterny for mindre end fem år siden. Du kan sagtens være rigtig heldig og finde en brugt bil, som har såvel de gode køre egenskaber som den høje brændstof udnyttelse i behold.

Det eneste, der nødvendigvis er slidt ned på en brugt bil, er nyprisen. En bil taber størstedelen af sin værdi inden for de første 3 – 5 år. Herefter flader kurven ud. Det kan altså snildt træffe sig således, at du får fingerne i en brugt bil til en brøkdel af nyprisen, og dernæst kan sælge den igen uden tab et par år senere.

Hvor kan jeg købe en brugt bil af høj kvalitet?

Når du skal på markedet efter din nye brugte bil, bør du altid købe denne gennem en autoriseret brugtvogns forhandler. På den måde er du sikker på at få en bil, hvor kvaliteten står mål med prisen.

Hos Det Digitale Bilhus er 23 danske bilhuse gået sammen om at skabe en fælles portal, hvor du får adgang til samtlige annoncer for brugte biler til salg hos de forskellige forhandlere over hele Danmark. Her er det både nemt og bekvemt at finde nye brugte biler – læs mere på https://www.detdigitalebilhus.dk/ 

Flere Nyheder