Skal du have din egen, særlige cap?

08 februar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er nok en stor chance for, at der er en derude, som der går med en tilsvarende cap som dig; den kan så være ældre eller yngre, og den er måske ikke fra samme omgang produktion, men ellers er den identisk.

For det er jo ikke så tit, at man laver en enkelt cap, for det ville ikke kunne svare sig, og der ville være for mange produktionsomkostninger ved at lave den modsat, hvad man ville kunne skabe af fortjeneste på den.

I så fald ville den i hvert fald ende med at blive meget dyr.

Men man kan sagtens gøre ens cap noget speciel, og det kan jo være alt fra, at man får sig en neutral en, hvor man får syet et logo, et navn eller noget andet i.

Men man kan også sige, at din egen har fået så meget slitage og har oplevet så meget, at den er identisk med dig – selv dine venner kan kende den ud fra mange andre, der ligner, lige med det samme.

caps

Din cap skal være en del af dig

Man kan også aktivt gå ind og gøre noget ved en cap, for man pryder den med noget lir eller genstande, som man hægter på den.

Den slags kan måske endda udsende lyde, når man går, så man bliver endnu mere genkendelige i gadebilledet for både øjnene og ørerne.

Så kan man også med vilje gå ind at gøre den slidt, fordi man ikke kan lide, at den skal se så ny ud, så man kører den lidt rundt i jorden, fugter den til og meget andre.

Andre er i den anden båd, at de vil gå langt for, at deres cap ikke bliver beskidt eller slidt på nogen måde, hvorfor de måske dårligt tør gå rundt med den – også selvom den ikke var dyr.

Flere Nyheder