Svært som elektriker med mange forretningsrejser

29 juli 2019 Anders Lundtang Hansen
Svært som elektriker med mange forretningsrejser

Nu er det jo ikke alle elektrikere, der skal ud på mange eller for den slags skyld lange forretningsrejser i deres stilling.

Man kan jo være ansat som elektriker i Holstebro og altid møde ind hver dag til nogle fast arbejdstider, hvor man møder samme tidspunkt hver dag og forlader arbejdspladsen på det samme tidspunkt hver dag uden de store forandringer af nogen form.

Sådan kan mange personer også godt lide at have det, da det giver en tryghed og en mulighed for nemmere at planlægge en hverdag, specielt hvis man også en familie ved siden af, som man skal tage sig af til hverdag.

Men selv sådan et jysk foretagende kan blive kaldt ind til at lave nogle opgaver i udlandet, hvilket kan være grundet, at firmaet har sådan et godt ry, så det er nået til udlandet og måske endda langt ud over landets grænser.

Det er jo kun positivt for firmaet som samlet hele, og kan være med til at give et større kundeklientel, fordi man er kendt for at være god til sit arbejde, så man får tilbud at påtage sig en given større opgave i udlandet.

Måske er man så den ansatte, som besidder de specifikke kompetencer, der skal kræves, for at den opgave kan lykkes til fulde.

Dog kan man også se, at hvis man skal være tovholder og medansvarlig på den opgave, hvor man skal arbejde med ukendte medarbejdere i et andet land og selv oplære de andre i, hvordan man gør tingene, så kan det komme til at tage lang tid at gennemføre den opgave.

Man ender måske med at skulle tilbringe lang tid, måske flere måneder, i udlandet, hvor man bliver lejet ind på et hotel og får generelt alt betalt – også turen frem og tilbage.

Det er jo en unik mulighed, som det er svært at sige nej til, da man ellers ikke ville have råd selv, men omvendt skal familien derhjemme også være med på den.

Så det er en god idé lige at forhøre ad med dem, om det kan lade sig gøre eller ej.

 

Flere Nyheder