Vælg et sikkert og billigt hundebur til bilen

07 december 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Skal hunden med på camping ferie eller i sommerhus – eller har du brug for at transportere din hund i bilen på regelmæssig basis, for eksempel i forbindelse med jagt eller ture til træning? Så bør du investere i et stabilt og solidt hundebur til din bil.

Er det virkelig nødvendigt med en hundebur til bilen?

Måske synes du at det virker overflødigt med et hundebur. Et hundebur tager plads op i bilen, som kan bruges på alt muligt andet. Og når nu Trofast har det fint med at sidde på bagsædet eller i passagersædet ved siden af dig mens du kører er der vel ingen grund til at placere ham i et trangt hundebur bag i bilen.

Men her skal du tænke på at det ikke er videre ansvarligt med en løs hund i kabinen. Den ikke fastspændte hund vil blive slynget rundt i bilen hvis denne kommer ud i et sammenstød eller du er nødt til at foretage en hård opbremsning lige pludselig.

image

Det er langt fra sikkert at hunden vil slippe levende eller i hvert fald helskindet fra en sådan tur. Og du risikerer faktisk også større skader hvis du bliver ramt af en flyvende hund.

Dertil kommer at din hund faktisk føler sig tryggere og bedre tilpas når den opholder sig i et hundebur under kørslen. Her kan den få sig en lur, og ikke være bange for pludselige bevægelser. Hunden er bedre beskyttet i tilfælde af uheld. Og det er de tobenede passagerer også.

Vælg det bedste hundebur til familiens bil

Derfor bør du af sikkerheds hensyn finde et godt hundebur som kan bruges til såvel korte som lange køreture. Du kan hos Billiga-Hundburar.se finde et stort udvalg af sikre og billige hundebure som er godkendt efter alle standarder. Klik ind og se dem alle på https://billiga-hundburar.se/ 

Flere Nyheder